Home » 1ste Product Review! FitChef!

1ste Product Review! FitChef!

Gepubliceerd op 10 september 2017 13:58

Nieuwe Product Review FitChef!

fitchef-boek-schaduw-3-5.pngHet duurde iets langer dan verwacht maar zoals belooft ben ik opzoek gegaan naar recensies over het product ''FitChef''

Allereerst ben ik opzoek gegaan naar wat meer informatie over ''FitChef'':

 

Wat is FitChef precies?

FitChef is een receptenboek, geschreven door Mark van Oosterwijck. Er staan zowel ontbijt-, lunch-, en dinergerechten in, bedoeld voor mensen die naast afvallen ook zichtbaar gespierd, oftewel droog willen worden.

Het is gebaseerd op vijf pijlers, namelijk:

  • Balans
  • Eenvoud
  • Smakelijke recepten
  • Verzadigd gevoel
  • Betaalbaarheid

Balans

Volgens Van Oosterwijck zorgt FitChef ervoor dat je door het gebruik van het receptenboek wel alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat je je energiek en voldaan blijft voelen.

Je lichaam heeft namelijk een reeks voedingsstoffen nodig om optimaal te functioneren, de zogeheten macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, en vetten). De recepten van FitChef zorgen ervoor dat je deze 3 voedingsstoffen in voldoende mate binnenkrijgt. Ook zitten er een aantal koolhydraatarme recepten in, voor de dagen waarop je niet sport. Dan heb je namelijk minder koolhydraten nodig en is het beter om daarop te minderen.

 

Eenvoud

De recepten in FitChef zijn zo opgebouwd dat ze niet veel tijd vereisen en niet moeilijk zijn om te bereiden. Je hebt de tijd nodig om je normale dingen te doen, want afvallen doe je natuurlijk niet even. Er zijn geen shortcuts tot een toplichaam, je zal er moeite in moeten steken. Als je dan ook nog eens veel tijd kwijt zou zijn aan het maken van je gerechten werkt dit alleen maar als een gigantische motivator-rem.

Smakelijke recepten

De recepten in FitChef zijn volgens Van Oosterwijck verzekerd van een goede smaak zodat je geen dieet krijgt waarin alle recepten vreselijk zijn om te eten en dus gemotiveerd blijft de recepten te gebruiken.

Verzadigd gevoel

Je zou kunnen denken dat doordat je alle voedingsstoffen in voldoende mate binnenkrijgt en het dieet streeft naar een verzadigd gevoel, dat je op moet letten dat je niet te veel calorieën binnenkrijgt.

Daar heeft FitChef op gerekend, want de eiwitrijke gerechten zijn zo samengesteld dat je wel een vol gevoel krijgt, maar met minder calorieën zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Betaalbaarheid

Superfoods zijn hot op dit moment bij mensen die af willen vallen en gezond willen leven. Alleen is het zo dat die superfoods vaak aan de prijzige kant zijn, iets waar je absoluut niet op zit te wachten.

FitChef baseert zich niet op superfoods, alleen op de benodigde voedingsstoffen die je gewoon met normaal voedsel binnen kan krijgen. De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet bestaan uit dure ingrediënten, zodat je niet veel geld kwijt bent om de recepten te maken.

Het is opgebouwd uit 20 ontbijtrecepten, 20 lunchrecepten, 20 dinerrecepten, 15 snackrecepten, 15 smoothierecepten, en 10 soeprecepten.

 

 

 3-2.gif

 

 

 

Be Health, Be Beauty

Klik hier om FitChef nu te bestellen!!

 

fit-chef-ervaring.png

fitchef-ervaringen.png

 

"Heel fijn en duidelijk boek. En eindelijk een boek met normale door de weekse gerechten. Probleem met veel kookboeken en dieetboeken vind ik dat er gerechten in staan waar je veel teveel voor moet doen of met vergezochte ingrediënten. Ik hou en kan goed koken. Maar voor gewoon door de week met de kinderen erbij moet niet teveel werk zijn en normale ingrediënten. Ik weet wel magere gerechten maar mis soms inspiratie en verval elke week in dezelfde dingen. Dat wordt zo saai! Dit boek geeft mij eindelijk inspiratie voor de gewone door de week maaltijden. Top."

‚Äč- Margriet Oostrom-Huibers

"Als fanatieke krachtsportster is dit boek echt een uitkomst! Schema's zijn zo gemaakt met de simpele en heerlijke recepten beste boek wat ik ooit heb aangeschaft hihi!"

- Joyce Dalebout

"Ik ben super tevreden en enthousiast over het boek! De recepten zijn makkelijk te maken met lekkere ingrediënten. Voor elk moment van de dag heb je een recept. Het beste kookboek dat ik ooit heb gekocht! :)"

- Rachel van Roosmalen

"Heb het boek binnen, mijn complimenten!! Prachtig vormgegeven en helder geschreven. Hier gaan we veel plezier aan beleven. Top!" 

- William Koopman

"Ik heb het boek al een tijdje en het is echt geweldig! Lekkere recepten, makkelijk en best snel te maken. En omdat ik zelf geen vlees eet, moet ik opletten dat ik toch genoeg eiwitten binnenkrijg. Met dit boek prima te doen. Goede info! Ik ben er al drie weken uit aan 't koken! Tot ieders plezier hier in huis. Ik heb het ook aangeraden aan mijn personal trainen en al zijn andere klanten.."

- Ellemarie Bleeker

"Gisteren het boek binnen krijgen. Heel duidelijk en goed omschreven wat je moet doen bij welke wens (afvallen of aankomen en alles wat er tussen zit). Leest gemakkelijk weg. 

Helemaal top! Als je serieus met je gezondheid bezig bent raad ik je dit boek aan. Vanavond het eerste recept proberen, heb er nu al zin in...."

- Miranda van Schilt

"Nog steeds zo blij met dit kookboek!! 
13 oktober gpb operatie gehad en moet veel eiwitten eten met mijn mini maagje. Ik kan amper suikers verdragen of vetten dus dit kookboek is echt mega ideaal!!!"

- Bella Moreira Aires

"Wat een super boek! En de recepten zijn echt waanzinnig lekker, top! Hier in de familie hebben ze hem ook al aangeschaft! :)"

- Femke Poulus

 
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.